Welkom bij Helena Massage & Reiki

Massage Dordrecht

massage

Wat kan een met zorg en aandacht bestede massage voor u betekenen?
Massage heeft vele voordelen en is voor alle leeftijden geschikt.
Om een paar voordelen te benoemen: stress vermindering, weerstand verhogend, vermindering van lichamelijke klachten en het verbeteren van de balans tussen lichaam en geest. Massages maken je ook bewuster van je eigen lichaam.
U kunt voor allerlei massage vormen terecht. Ontspannings-, sport-, cupping-, hotstone-, bindweefsel- en zwangerschapsmassage. Zelfs dry needling kan worden toegevoegd aan uw massage. Er is dus altijd wel een massagevorm die bij u past.

Doordat ik een praktijk aan huis heb en de bedrijfskosten laag kan houden, kan ik mijn behandelingen tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden.
Helena Massage & Reiki is opgenomen in het Perimedisch Kwaliteitsregister. Dit register is ontwikkeld door de ESPO in samenwerking met belangenvereniging BMS. ESPO is de Examen Stichting Perimedische Opleidingen. In dit register vindt u gekwalificeerde perimedici zoals, sportmasseurs, wellnessmasseurs en massage- en sporttherapeuten. Iedere twee jaar wordt  bekeken of nog wordt voldaan aan alle gestelde eisen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goede behandeling.

Intake

Voorafgaand aan de behandeling zal ik met u bespreken wat uw wensen zijn, en /of klachten en wat de mogelijkheden zijn.  Als u twijfelt of een behandeling geschikt is voor u, neemt u dan gerust contact op. Ook kunt u bij twijfel contact opnemen met uw huisarts.
Als u  geen ervaring heeft met  Reiki behandelingen, zal ik u uitleggen wat  Reiki is en wat u van de behandelingen kunt verwachten. Bovendien is er voor elke nieuwe sessie ruimte om uw ervaring te bespreken. Op de pagina Reiki kunt u meer informatie over het onderwerp lezen.
Een massage of Reiki behandeling is puur genieten. Een cadeautje voor uzelf of om aan iemand, die u dierbaar is, te schenken.