Welkom bij Helena Massage & Reiki

Massage Dordrecht

Wat kan een met zorg en aandacht bestede massage voor u betekenen?

In het drukke dagelijkse leven rennen mensen vaak aan zichzelf voorbij. Met als gevolg dat zij de signalen van hun lichaam negeren en er dan (te) laat achter komen dat er iets mis is. Door regelmatig een massage te ondergaan, krijg je meer lichaamsbewustzijn. Je leert om te ontspannen, naar je lichaam te luisteren, de juiste signalen op te vangen en om daar je levensstijl op aan te passen.

Massages hebben vele voordelen en is voor alle leeftijden geschikt. Om een paar voordelen te benoemen: stress vermindering, weerstand verhogend, vermindering van lichamelijke klachten en het verbeteren van de balans tussen lichaam en geest. Massages maken je bewuster van je eigen lichaam. 

Door de zachte druk en manipulatie van spieren en weefsels, kan een massage niet alleen fysieke spanning verlichten, maar ook emotionele blokkades vrijmaken. 
U kunt voor allerlei massage vormen terecht. Ontspannings-, sport-, cupping-, hotstone-, bindweefsel-, zwangerschaps- en bamboe massage. Het is zelfs mogelijk om dry needling toe te voegen aan uw massage. Er is dus altijd wel een massagevorm die bij u past.

Regelmatig volg ik opleidingen en worden nieuwe massage vormen toegevoegd. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goede behandeling.

Intake

Voorafgaand aan de behandeling zal ik met u bespreken wat uw wensen zijn, en /of klachten en wat de mogelijkheden zijn.  Als u twijfelt of een behandeling geschikt is voor u, neemt u dan gerust contact op. Ook kunt u bij twijfel contact opnemen met uw huisarts.
Als u  geen ervaring heeft met  Reiki behandelingen, zal ik u uitleggen wat  Reiki is en wat u van de behandelingen kunt verwachten. Bovendien is er voor elke nieuwe sessie ruimte om uw ervaring te bespreken. Op de pagina Reiki kunt u meer informatie over het onderwerp lezen.
Een massage of Reiki behandeling is puur genieten. Een cadeautje voor uzelf of om aan iemand, die u dierbaar is, te schenken.