Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage kan het lichaam en geest tot rust brengen. Je “moet” niets, alleen maar ontvangen.

Het geeft nieuwe energie, inzichten en bewustwording:
Een ontspanningsmassage is de tijd om op te laden, een tijd volledig voor jezelf. Diepe ontspanning tijdens een massage verhoogt de bewustwording van lichaam en geest. Dit kan helpen om inzicht te krijgen in de aard en mogelijke oorzaak van pijn en klachten.

Verbetering circulatie van bloed en lymfevloeistoffen:
Een massage versnelt het proces van afvalstoffen verwijdering uit het lichaam waardoor genezingsprocessen zullen versnellen. Massage zorgt voor een sneller herstel en soepelheid van de spieren, dus perfect na een zware prestatie.

Verlichting van pijn.
Een ontspanningsmassage verzacht veel verschillende klachten zoals rugpijn, last van nek en schouders, koude voeten of slechte circulatie, hoofdpijn, slaapproblemen, verkrampte spieren, onrustige gevoelens etc.

Het tot rust brengen van het denken:
In onze Westerse cultuur wordt denken en doen belangrijker geacht dan simpelweg voelen. Ontspanningsmassage is een goede manier om denkprocessen tijdelijk tot rust te brengen en op deze manier je lichaam te voelen waardoor je beter contact maakt met jezelf.

Jezelf aandacht geven!
Massage is de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn. Het is niet overbodig om zulke aandacht aan jezelf te schenken. Je bent het waard!

Oliën

Wij maken tijdens de ontspanningsmassage gebruik  van onze Verana massageolie. Deze wordt op ambachtelijke wijze gemaakt in een klein bedrijf in Riga. Daarvoor gebruikt men alleen natuurlijke producten van de allerbeste kwaliteit. Deze oliën zijn zo ontwikkeld dat ze niet alleen fijn zijn voor de cliënt, maar ook voor de masseur. De olie voelt prettig aan op de huid en heeft een milde geur (of geen geur in het geval van een neutrale massageolie). Deze professionele massageoliën vergroten het comfort van cliënten waardoor de algehele cliëntervaring nóg aangenamer wordt!

TarievenMaak een afspraak

 

Kiom opleidingsinstituut, vakopleiding Kiom masseur