Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage kan het lichaam en geest tot rust brengen. Je “moet” niets, alleen maar ontvangen.

Het geeft nieuwe energie, inzichten en bewustwording:
Een ontspanningsmassage is de tijd om op te laden, een tijd volledig voor jezelf. Diepe ontspanning tijdens een massage verhoogt de bewustwording van lichaam en geest. Dit kan helpen om inzicht te krijgen in de aard en mogelijke oorzaak van pijn en klachten.

Verbetering circulatie van bloed en lymfevloeistoffen:
Door massage worden afvalstoffen sneller uit het lichaam verwijderd waardoor genezingsprocessen versneld zullen worden. Massage zorgt voor een sneller herstel en soepelheid van de spieren, dus perfect na een zware prestatie.

Verlichting van pijn.
Een ontspanningsmassage verzacht veel verschillende klachten zoals rugpijn, last van nek en schouders, koude voeten of slechte circulatie, hoofdpijn, slaapproblemen, verkrampte spieren, onrustige gevoelens etc.

Het tot rust brengen van het denken:
In onze Westerse cultuur wordt denken en doen belangrijker geacht dan simpelweg voelen. Ontspanningsmassage is een goede manier om denkprocessen tijdelijk tot rust te brengen en op deze manier je lichaam te voelen waardoor je beter contact maakt met jezelf.

Jezelf aandacht geven!
Massage is de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn. Het is niet overbodig om zulke aandacht aan jezelf te schenken. Je bent het waard!

Oliën

Voor de ontspanningsmassages maak ik gebruik van de massage oliën van Volatile omdat deze 100% natuurlijk en op basis van jojoba en amandelolie zijn. Doordat zij geen waterbasis hebben voelen deze niet koud aan op de huid (er vindt geen verdamping plaats)
Bij een ontspanning- of sportmassage kunt u kiezen voor de “neutrale” olie, de “energy” olie of de “ontspanning” olie.
De massage olie “energy” is een verfrissende en activerende olie die tevens helpt de concentratie te verbeteren en een verstevigende werking heeft op de huid. Het bevat rozemarijn, eucalyptus en jeneverbes.
De massage olie “ontspanning” is een heerlijke olie na een drukke en vermoeiende dag. Het bevat geranium, lavendel, benzoë, ceder en bergamot waardoor het zorgt dat lichaam en geest ontspannen.
Speciaal voor mensen met een notenallergie hebben wij ook druivenpitolie. Geef dit voor de massage aan!

TarievenMaak een afspraak

 

Kiom opleidingsinstituut, vakopleiding Kiom masseur