Reviews

Wat klanten zeggen over Helena Massage & Reiki

Ik kom regelmatig bij Heleen, en ben echt heel blij met haar!!

Heleen weet wat ze doet, en weet precies welke behandeling ik nodig heb als ik haar vertel over mijn lichamelijke klachten.

Toen ik haar vertelde de laatste keer dat ik niet ver kan lopen zonder pijn in mijn been te voelen, gaf ze mij precies de juiste behandeling die ik nodig had.

Dezelfde dag ben ik nog wezen winkelen, en ik heb geen ene keer hoeven uit te rusten.

Dankje Heleen, ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen!!

xxx

Margreet

Een ontspanningsmassage bij Heleen is écht een verwenmoment voor jezelf.

In een prettige ruimte, waar Heleen zorgt voor een fijne sfeer door de temperatuur in de kamer, de belichting, zachte muziek, warme handdoeken of dekens, de geur en de fijne massage olie en niet te vergeten door haar eigen energie.

Voor mij is het een uur lang stil genieten en bewust worden van mijn eigen lijf, waardoor ik weer met nieuwe energie naar buiten stap.

Heleen voelt goed aan welke spier eventueel meer aandacht nodig heeft en is een integere en professionele masseuse.

Ze oefent haar vak echt met aandacht uit. Aandacht voor zowel lichaam als geest.

Heerlijk dat ik tegen haar kan zeggen: ‘ik trek me even terug en ga genieten’ en er niet gepraat hoeft te worden. Ik kijk al uit naar de volgende keer!

Simone

Gisteren een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Ben er heerlijk van opgeknapt. En er goed op geslapen.

Daar had ik vandaag ook nog profijt van. Een ontspanningsmassage is een echte aanrader. Door haar rustige manier van doen voel ik me ook echt op mijn gemak bij Heleen.

Mieke B

Ik kom al geruime tijd bij Heleen voor mijn whiplash klachten. Zowel met cupping als met dry needling zeer tevreden over de resultaten. Het is even pittig om het te ondergaan, maar Heleen weet precies wat ze doet en geeft ook eerlijk aan dat de dagen erna wat pijnlijk kunnen zijn. Maar als de spierpijn eenmaal weg is kan ik lang genieten van een pijnvrije nek en rug! Heleen bedankt!

Lonneke

Fijne plek voor een goede massage. Zowel mijn man als ik komen hier graag. Zomers aangenaam koel en s’winters behaaglijk warm. Heleen straalt rust en vertrouwen uit en verstaat haar vak. Kortom…top!

Gerwin&Bibian

Na 8 maanden tobben en meerdere huisarts bezoekjes i.v.m. restless legs, heb ik nu 2 behandelingen met dry needling gehad.

Ik merk dat mijn benen ’s avonds een stuk rustiger aanvoelen en minder pijnlijk. Daarnaast heeft Heleen zinvolle tips en stretchoefeningen gegeven.

Ik ging al naar Heleen voor Reiki, maar bij dit heeft ze zich ook weer bewezen!

Wendelina

Vanavond een hele fijne ontspanningsmassage gehad van Heleen. Ze weet wat ze doet en is zeer kundig en professioneel.

Even lekker ontspannen en alles is weer helemaal los!!

Dank je en tot de volgende keer!

Leandra

Heerlijke massage gehad.

Veel last van sport blessure gehad afgelopen jaar en de pijn is nu een stuk minder.

Hanneke

Hoi Helena,

Bedankt voor de heerlijke massage met Reiki behandeling. Beide zeer ontspannend voor lichaam en geest, net waar ik aan toe was.

Ik kom snel weer langs,

Groet Marcel

Marcel Trueman

Ik heb een heerlijke hotstone massage gehad. Met mijn klachten een hele aangename ontspanning wat de dag erna nog steeds voor een heerlijke ontspanning in mijn spieren gaf.

Ik kom zeker bij je terug.

Gr Greta

Greta Spruit

De laatste keer dat ik gemasseerd werd door Heleen ben ik in slaap gevallen. Dit zegt wel iets, namelijk dat ze het erg goed deed. Ik werd er rustig van en ontspannen. Dus zal er vaker naar toe gaan. Weg hoofdpijn en ook mijn nek was daarna weer aangenaam.

Patric

Sinds een tijd vaste Reiki en massage klant en zeer tevreden,

Heleen is kundig, begripvol en zorgt altijd dat alles naar wens is.

Zeker een aanrader!!

Evelien

Ik kom met veel plezier bij Helena Massage en ga er altijd lekker ontspannen de deur uit…soms voor een ontspanningsmassage en wat vaker voor een cupping massage.. dit doet ze met veel passie en gevoel en is zeker een aanrader voor mensen die ook een van deze 2 massages of een van de andere massages waarin Heleen gespecialiseerd is, willen ervaren.

Jeroen

Vanaf 20 weken zwangerschap met maandelijkse zwangerschapsmassages begonnen. Even een rustig moment voor mezelf heeft me geholpen bij het hele voorbereidingsproces dat er straks een kleine komt. Daarnaast is het voor je lijf heerlijk wat die heeft wel wat extra’s te verduren tijdens deze maanden. Helena zorgt voor precies de goede verhoudingen tussen ontspanning en het weer los maken van je spieren. Ik heb nog ongeveer twee sessies te gaan. Heerlijk om zo in de watten gelegd te worden!

Dominique van Dijk

Inmiddels kom ik al bijna een jaar bij Heleen over de vloer. Tot noch toe altijd de ontspanningsmassage gehad, dit is zeker een aanrader! Heleen is erg kundig en zorgt er altijd voor dat mijn klachten weg zijn als ik vertrek. Als ik tussen de afspraken door eens ergens last van heb, maakt ze altijd een plekje voor me vrij.

Zeker een aanrader om voor een massage een bezoek aan Heleen te brengen!

Sascha

Gisteravond weer een heerlijk ontspannende massage behandeling gekregen. Ik heb geslapen als een roosje! Heerlijk!

Mijn hoofd is leeg en opgeklaard! We kunnen er weer even tegen! Olie was heerlijk op temperatuur en ook voor een extra dekentje werd gezorgd. Top een echte aanrader.

De volgende afspraak staat weer gepland! Tot de volgende keer!

Thea

Goeie dag,

Ik ben clusterhoofdpijn patiënt en heb een aantal reiki behandelingen ondergaan.

Ben zeer tevreden over de wijze van de behandeling, Heleen vertelde ook bij onze eerste ontmoeting gelijk het is geen wondermiddel.

Je moet er ook zelf voor open staan, Voor mij heeft het veel rust tijdens mijn aanvallen gegeven in de zin van mijn zelf iets minder gespannen voelen.

Ik persoonlijk vind het een aanrader en misschien hebben meer cluster patiënten er baat bij, in mijn geval wel samen met de medicatie die ik toch al gebruikte.

Ton

De massage die Helena geeft is echt geweldig!

Alles heel toegewijd en zorgvuldig. Een heerlijke ervaring.

Klaske Hoogslag

Vandaag een heerlijke hotstone massage gehad, Het was heeeeeel lekker en ontspannend en zeker voor herhaling vatbaar, Bedankt Heleen, ik voel me super nu.

Ciska Boereboom

Vandaag mogen genieten van een sportmassage. Ter voorbereiding van een fiets-tour van 220 km. De benen zijn extra onder handen genomen en voelen weer lekker soepel en los. Ik ben er helemaal klaar voor, zowel lichamelijk als geestelijk. Super gedaan Helena. En zeker voor herhaling vatbaar.

Mathin

Strak van de stress naar binnen en heerlijk ontspannen weer naar buiten. Hoofd leeg en spieren los. Top Helena, je hebt het in de vingers 😉 ! Succes en bovenal natuurlijk veel plezier X

Petra

Vanavond geweest voor een ontspanningsmassage. Voor mij voor het eerst dat ik iemand zo dichtbij liet komen. Ik liet het maar over me heen komen. Heleen kom mij goed gerust stellenen niet onbelangrijk, had ook veel oog voor mijn schaamte.

Heerlijk genoten van de massage. Dank je wel Heleen xx

Joke

Sinds een aantal maanden ben ik vaste klant bij Helena Massage. Reikisessies en gesprekken met Heleen hebben mij echt geholpen. nu is het voor mij om de twee weken genieten van een heerlijke ontspanninsmassage. In een hele mooie massagekamer zorgt Heleen voor een ontspannen, maar ook gezellige sfeer.

Evelien

Ik had een scala aan ‘vage’ klachten en het gevoel dat ik niet helemaal lekker in mijn vel zat. Al zoveel geprobeerd maar niets hielp. Uiteindelijk ben ik bij Helena terecht gekomen omdat ik Reiki wilde proberen en de praktijk van Helena zit dicht bij mij in de buurt. Niet goed wetende wat ik moest verwachten heb ik het maar gewoon ‘laten gebeuren’. Helena is zeer kundig, neemt de uitgebreid de tijd voor je en luistert aandachtig zodat zij tijdens de behandeling een beter inzicht heeft in waar de energie naartoe moet. Het effect van Reiki kan je niet ontgaan, het effect en het gevoel van de energieën die door je lichaam stromen, het ontspannende gevoel, het leegmaken van je hoofd.

De behandeling even daargelaten is Helena ook nog eens een heel fijn en warm mens en heerlijk om mee te kletsen.

Helena kan je ook goede adviezen geven in relatie tot hoe je bepaalde dingen zou kunnen benaderen met als uitgangspunt: alles mag en niets moet.

Ik merk dat ik rustiger ben geworden, relaxter en dat ik tegenwoordig minder impulsief ben waardoor ik betere beslissingen neem. Let wel, Reiki is geen magie, bij de behandeling wordt geen toverstafje gebruikt. Je eventuele problemen worden dus niet weggetoverd maar je kan door Reiki wel anders in het leven komen te staan.

Dank je wel Helena!

Connie

Na enkele keren te zijn geweest met iedere keer ontspanningsmassage van een uur, is Helena wel een echte aanrader.

Er kwam ook soms zoveel los bij mij na jaren stress ( emotioneel) waar zij ook goed mee om gaat en dat je dat bij ook kan doen.

Dank je wel Helena een echte vakvrouw kom gauw weer bij je langs fijne vakantie gr Martin

Martin Lubrecht

Net weer genoten van de massage, na hard werken zit alles vast en Heleen weet alles lekker los te maken waar je kippenvel van krijg..haha..kortom een uurtje om naar uit te kijken…toppie

m v vliet

5 aaneensluitende Reiki sessies hebben mij geholpen en de rust gegeven die mij lichaam en geest nodig hadden. Het heeft de energie geleverd daar waar ik het nodig had. Het blijft een bijzonder fenomeen. Voor een ieder voor wie het soms teveel lijkt een absolute aanrader om tot inzichten en tot rust te komen. het kan je diepe emoties raken, dus wees wel voorbereid. de sessies hebben iets minder dan een jaar geleden plaats gevonden en kan met zekerheid zeggen dat het mij (die er open voor stond) geholpen heeft. Helena bedankt!

José

Voor het eerst gebruik mogen maken van Heleen’s nieuwe massage techniek “cupping”.

Wat een fantastische ervaring is dit. Nekspieren waren “erg blij” met deze manier van masseren.

Volgende keer weer!!

Riet Schouten

Na een bezoekje aan Heleen ben je gegarandeerd opgeknapt!

En niet alleen voor mij is het fijn dat ik bij Heleen terecht ben gekomen. Mijn dochter heeft heel erg last van groeipijnen. Heleen gaf me een tubetje FIT, echt fantastisch spul. Ze heeft veel minder last en slaapt daardoor ook weer beter. Ik gebruik het zelf ook wanneer ik last van mijn lijf heb, heerlijk!

Roos

Helena Massage & Reiki is een totaal plaatje, het begint al bij binnenkomst, de ontvangst door Heleen zelf. De ruimte waar de massage wordt gegeven, de schone kamer met op de achtergrond de rustgevende muziek. De kwaliteit van de massages staat op een zeer hoog niveau. Zelf kom ik er nu ruim een jaar om een sportmassage te mogen krijgen en dit onderhoud aan de spieren voelt heel goed aan.

De kleine pijntjes worden zeer vakkundig weggemasseerd zodat de spieren er weer tegenaan kunnen!

Een echte aanrader om een keer een massage te nemen.

Edward Sprokholt

Heleen, wat ben ik blij met jou, jij hebt gouden handen, vanmorgen een dry needling behandeling gehad voor mijn schouder. Ik kwam met pijn binnen en ging zonder pijn weer weg. En ook niet onbelangrijk, je hebt altijd een luisterend oor. Sommige mensen kom je op de juiste momenten tegen. Gr, Sylvia xx

Sylvia