Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is heerlijk ontspannend, geeft je zelfvertrouwen en kan daarnaast ook verlichting brengen bij zwangerschapsklachten. Het brengt je zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans en dit komt de ontwikkeling van je kindje weer ten goede. Uit onderzoek is gebleken dat de massage onder meer positieve effecten heeft op: beter slapen, minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.

Een zwangerschap is een bijzondere tijd. Er groeit een kindje in jouw buik en dat zorgt voor allerlei veranderingen in je lichaam en je gevoel. Er gebeurt heel veel in een relatief korte periode. Hormonen zorgen ervoor dat je spieren en gewrichten soepeler worden, om zo ruimte te creëren voor je kindje en je voor te bereiden op de bevalling. Hierdoor kun je sneller vermoeid zijn en last krijgen van klachten als rugpijn, kramp in de kuiten, vocht vasthouden en bekkenklachten. Ook kun je onzeker zijn over je toekomstige moederschap, zorgen maken over je kindje of angstig zijn voor de bevalling.

Voor wie?

Deze massage is geschikt vanaf 3 maanden zwangerschap tot aan de bevalling. Voor de massage bespreken we eerst hoe het met je is, hoeveel weken je zwanger bent en of er klachten zijn.  Als er aandachtspunten zijn die van belang kunnen zijn, is het verstandig dit te aan te geven bij het maken van een afspraak. Te denken valt aan bloedingen, hoge of juist een lage bloeddruk. Samen kijken we naar de manier waarop de massage voor jou het prettigst is. Ik zal technieken toepassen waardoor je prettig op de massagetafel ligt. Tijdens de massage wordt gewerkt met een speciaal voor de zwangerschap ontwikkelde massageolie. Deze olie is 100% natuurlijk.

Een zwangerschapsmassage cadeau doen?!
Kent u iemand die het geweldig zou vinden om een zwangerschapsmassage te krijgen? Of kent u iemand die het tijdens de zwangerschap klachten heeft en zodoende een ontspannende massage verdient? Het is dan een leuk een idee om een zwangerschapsmassage cadeau te doen. Een cadeaubon kan opgehaald worden of per post verstuurd. Wij versturen geen digitale bonnen!

 

TarievenMaak een afspraak

 

 

Kiom opleidingsinstituut, zwangerschapsmassage