2018:

 

16 maart – Vrijdag 16 maart was ik aanwezig op de Massage-complementairvakbeurs in Hoevelaken

——————————————–

2017:

 

 

2016:

 

17 november – Vrijdag 18 november verander ik van provider, hierdoor ben ik mogelijk korte tijd telefonisch niet bereikbaar. Probeert u het dan later nog eens.

——————————————–

11 november – A.s. zondag ben ik op de Internationaal Therapeut Beurs in Apeldoorn. Internationaal Therapeut betekent een ontmoeting met de wereld van natuurlijke gezondheid. De beurs wordt sinds 1992 georganiseerd en dat betekent dat in 2016 de 25ste editie plaats vindt. Gemiddeld presenteren zich ieder jaar zo’n 200 bedrijven en organisaties op “De Beurs voor de Totale Gezondheid”.

——————————————–

27 oktober – Dit weekend gaat de wintertijd in en buiten wordt het kouder. Dus boek een hotstone massage en geniet lekker van de warmte van de stenen.

——————————————–

25 augustus – Vanaf heden ook cupping massage bij Helena Massage & Reiki. Cupping massage werkt op de eerste plaats zeer ontspannend en is voor iedereen goed om een betere bloedsomloop te verkrijgen. Daarnaast wordt cupping massage veel toegepast bij onder meer chronische pijnklachten, hoofdpijn en migraine en bij duizeligheid. Ook bij fybromyalgieklachten wordt deze massagevorm met succes toegepast. Daarnaast worden de poriën gereinigd, de huid verstevigd en is er ook een duidelijke verbetering van de huid te zien bij striae.

——————————————–

6 juli – De vernieuwde praktijk is vanaf vandaag geopend. Foto’s vind je op de “praktijk” pagina en op mijn Facebook pagina.

——————————————–

30 mei – Helena Massage & Reiki is van 25 juni t/m 5 juli gesloten i.v.m. de verbouwing en herinrichting. Op 6 juli wordt de nieuwe praktijk 2.0 geopend. Tijdens de verbouwing is het eventueel, beperkt, mogelijk om op locatie te komen masseren (alleen voor Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht) De voorrijkosten komen in deze periode te vervallen.

——————————————–

1 januari – Deze maand voor alle aanstaande moeders 5,- korting op de zwangerschapsmassage.

 

2015:

 

30 december – De tarieven voor 2016 zijn bekend. We hebben besloten om geen verhoging door te voeren. Alle prijzen blijven op hetzelfde concurrerende niveau van 2015.

——————————————–

1 december – Nu ook zwangerschapsmassage bij Helena Massage & Reiki. Zwangerschapsmassage is pure verwennerij voor de aanstaande moeder.

——————————————–

4 oktober – Vanaf heden kan een Reiki behandeling ook gecombineerd worden met een ontspanningsmassage. Het mooie aan deze combinatie is dat de behandelingen elkaar versterken in een totale aangename ontspanning en het opheffen van blokkades.

——————————————–

23 augustus – Ik ben verheugd te kunnen melden dat Helena Massage & Reiki is opgenomen in het Perimedisch Kwaliteitsregister. Het Perimedisch Kwaliteitsregister is ontwikkeld door de ESPO (Examen Stichting Perimedische Opleidingen) in samenwerking met BMS (Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche). In dit register vindt u gekwalificeerde perimedici zoals, sportmasseurs, wellnessmasseurs, massage-, sport- en lymfetherapeuten, die allen kwalitatief getoetst zijn. Iedere twee jaar wordt  bekeken of je nog voldoet aan alle gestelde eisen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goede behandeling.

——————————————–

9 juni – De vernieuwde huisregels staan op de site. Gelieve deze te lezen alvorens u een afspraak maakt.

——————————————–

17 januari – Eindelijk is de nieuwe massagetafel geleverd en hebben de eerste klanten er deze week al mee kennis gemaakt. Het is een Hilow Deluxe, elektrisch in hoogte verstelbaar met soft touch bekleding voor nog meer comfort voor jullie, maar ook voor mij.

 

2014:

 

19 december – M.i.v. 1 januari 2015 veranderen enkele prijzen en tijdsduur met name voor de sportmassage, waardoor er meer keus is.

De uitgebreide ontspanningsmassage wordt iets duurder maar gaat van 50 naar 60 min. waardoor de verhoging minimaal is.
Alle andere prijzen blijven op het vertrouwde lage niveau.
Indien u een strippenkaart aanschaft vóór 1 januari 2015, krijgt u deze nog voor de ‘oude’ prijs.
Bijvoorbeeld, als u een kaart neemt voor de uitgebreide ontspanningsmassage van een uur, kost deze nu nog 125,- voor 6 behandelingen.

——————————————–

17 december – Vanaf heden is Helena Massage & Reiki aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS)
——————————————–

24 oktober – Vanaf heden kunt u bij een ontspannings- of sportmassage, naast de neutrale olie, ook kiezen voor de verfrissende en activerende energy olie of de ontspanning olie die lichaam en geest ontspant na een vermoeiende dag.

——————————————–

14 augustus – Vanaf heden geef ik ook Hotstone massages! Kijk bij “Massages” wat het inhoudt en bij “Tarieven” voor de verschillende mogelijkheden en prijzen.

——————————————–

4 juli – Mijn nieuwe praktijk ruimte is klaar! Kijk voor een sfeer impressie onder het hoofdstuk “Praktijk”.

——————————————–

20 juni – Je kunt mij nu ook volgen op Facebook. Klik op deze link en like de pagina.

——————————————–

7 juni – Nu ook verkrijgbaar: Massage cadeaubonnen.
Leuk om te geven, leuk om te krijgen! Vanaf 10,-

——————————————–

31 mei – Kadotip voor Vaderdag: Denk ook eens aan een heerlijke ontspanningsmassage. Gebruik de code “Vader 5” bij je boeking en krijg 5,- korting op een ontspanningsmassage voor het hele lichaam. Geldig de hele maand juni en alleen voor vaders.

——————————————–

24 mei – De nieuwe website is online!