Reacties

Gastenboek — 31 reacties

 1. Na een bezoekje aan Heleen ben je gegarandeerd opgeknapt!
  En niet alleen voor mij is het fijn dat ik bij Heleen terecht ben gekomen. Mijn dochter heeft heel erg last van groeipijnen. Heleen gaf me een tubetje FIT, echt fantastisch spul. Ze heeft veel minder last en slaapt daardoor ook weer beter. Ik gebruik het zelf ook wanneer ik last van mijn lijf heb, heerlijk!

 2. Helena Massage & Reiki is een totaal plaatje, het begint al bij binnenkomst, de ontvangst door Heleen zelf. De ruimte waar de massage wordt gegeven, de schone kamer met op de achtergrond de rustgevende muziek.

  De kwaliteit van de massages staan op een zeer hoog niveau. Zelf kom ik er nu ruim een jaar om een sportmassage te mogen krijgen en dit onderhoud aan de spieren voelt heel goed aan.

  De kleine pijntjes worden zeer vakkundig weggemasseerd zodat de spieren er weer tegenaan kunnen!

  Een echte aanrader om een keer een massage te nemen.

 3. Een ontspanningsmassage bij Heleen is écht een verwenmoment voor jezelf.
  In een prettige ruimte, waar Heleen zorgt voor een fijne sfeer door de temperatuur in de kamer, de belichting, zachte muziek, warme handdoeken of dekens, de geur en fijne massage olie en niet te vergeten door haar eigen energie.
  Voor mij is het een uur lang stil genieten en bewust worden van mijn eigen lijf, waardoor ik weer met nieuwe energie naar buiten stap.
  Heleen voelt goed aan welke spier eventueel meer aandacht nodig heeft en is een integere en professionele masseuse. Ze oefent haar vak echt met aandacht uit. Aandacht voor zowel lichaam als geest.
  Heerlijk dat ik tegen haar ook kan zeggen: “ik trek me even terug en ga genieten” en er niet gepraat hoeft te worden.
  Ik kijk al weer uit naar de volgende keer!

 4. Na enkele keren te zijn geweest met iedere keer ontspanningsmassage van een uur, is Helena wel een echte aanrader

  Er kwam ook soms zoveel los bij mij na jaren stress (emotioneel) waar zij ook goed mee om gaat en dat je dat bij haar ook kan doen

  Dank je wel helena een echte vakvrouw kom gauw weer bij je langs fijne vakantie gr Martin

 5. Ik kom met veel plezier bij Helena Massage en ga er altijd lekker ontspannen de deur uit… soms voor een ontspanningsmassage en wat vaker voor een cupping massage… dit doet ze met veel passie en gevoel en is zeker een aanrader voor mensen die ook een van deze 2 massages of een van de andere massages waarin Heleen gespecialiseerd is, willen ervaren.

 6. net heerlijk genoten van de massage,na hard werken zit alles vast.en heleen weet alles lekker los te maken.waar je kippenvel van krijg..haha.kortom een uurtje om naar uit te kijken..toppie

 7. Sinds een aantal maanden ben ik vaste klant bij Helena massages. Reikisessies en gesprekken met Heleen hebben mij echt geholpen. Nu is het voor mij om de twee weken genieten van een heerlijke ontspanningsmassage. In een hele mooie massagekamer zorgt Heleen voor een ontspannen, maar ook gezellige sfeer.

 8. Sinds een tijd vaste reiki en massage klant en zeer tevreden.
  Heleen is kundig, begripvol en zorgt altijd dat alles naar wens is.
  Zeker een aanrader!!

 9. Voor het eerst gebruik mogen maken van Heleen’s nieuwe massage techniek”cupping “.
  Wat een fantastische ervaring is dit. Nekspieren waren “erg blij”met deze manier van masseren.
  Volgende keer weer !!

 10. 5 aaneensluitende Reiki sessies hebben mij geholpen de rust gegeven die mij lichaam en geest nodig hadden. Het heeft de energie geleverd daar waar ik het nodig had. Het blijft een bijzonder fenomeen. Voor een ieder voor wie het soms teveel lijkt een absolute aanrader om tot inzichten en tot rust te komen. Het kan je diepe emoties raken, dus wees wel voorbereid. De sessies hebben iets minder dan een jaar geleden plaats gevonden en kan met zekerheid zeggen dat het mij (die er open voor stond) geholpen heeft. Helena bedankt!

 11. Vanaf 20 weken zwangerschap met maandelijkse zwangerschapsmassages begonnen. Even een rustig momentje voor mezelf heeft me geholpen bij het hele voorbereidingsproces dat er straks een kleine komt. Daarnaast is het voor je lijf heerlijk, want die heeft wel wat extra’s te verduren tijdens deze maanden. Helena zorgt voor precies de goede verhoudingen tussen ontspanning en het weer los maken van je spieren. Ik heb nog ongeveer twee sessies te gaan en voor de laatste komt Helena lekker naar mijn huis. Heerlijk om zo in de watten gelegd te worden.

 12. goeie dag

  Ik ben clusterhoofdpijn patiënt en heb een aantal reiki behandelingen ondergaan.
  Ben zeer tevreden over de wijze van de behandeling, Heleen vertelde ook bij onze eerste ontmoeting gelijk het is geen wondermiddel
  je moet er ook zelf voor open staan. Voor mijn heeft het veel rust tijdens mijn aanvallen gegeven in de zin van mijn zelf iets minder gespannen voelen. Ik persoonlijk vind het een aanrader en misschien hebben meer cluster patiënten er baat bij.In mijn geval wel samen met de medicatie die ik toch al gebruikte.

 13. Ik had een scala aan ‘vage’ klachten en het gevoel dat ik niet helemaal lekker in mijn vel zat. Al zoveel geprobeerd maar niets hielp. Uiteindelijk ben ik bij Helena terecht gekomen omdat ik Reiki wilde proberen en de praktijk van Helena zit dicht bij mij in de buurt. Niet goed wetende wat ik moest verwachten heb ik het maar gewoon ‘laten gebeuren’. Helena is zeer kundig, neemt uitgebreid de tijd voor je en luistert aandachtig zodat zij tijdens de behandeling een beter inzicht heeft in waar de energie naartoe moet. Het effect van Reiki kan je niet ontgaan, het effect en het gevoel van de energieën die door je lichaam stromen, het ontspannende gevoel, het leegmaken van je hoofd.
  De behandeling even daargelaten is Helena ook nog eens een heel fijn en warm mens en heerlijk om mee te kletsen. Helena kan je ook goede adviezen geven in relatie tot hoe je bepaalde dingen zou kunnen benaderen met als uitgangspunt: alles mag en niets moet.
  Ik merk dat ik rustiger ben geworden, relaxter en dat ik tegenwoordig minder impulsief ben waardoor ik betere beslissingen neem. Let wel, Reiki is geen magie, bij de behandeling wordt geen toverstafje gebruikt. Je eventuele problemen worden dus niet weggetoverd maar je kan door Reiki wel anders in het leven komen te staan. Dank je wel Helena!!

 14. Gisteravond weer een heerlijk ontspannende massage behandeling gekregen! Ik heb geslapen als een roosje! Heerlijk! Mijn hoofd is leeg en opgeklaard! We kunnen er weer even tegen! Olie was heerlijk op temperatuur en ook de voor een extra dekentje werd gezorgd. Top een echte aanrader, de volgende afspraak staat weer gepland! Tot de volgende keer!

 15. Inmiddels kom ik al bijna een jaar bij Heleen over de vloer. Tot noch toe altijd de ontspanningsmassage gehad (via de strippenkaart), zeker een aanrader! Heleen is erg kundig en zorgt er altijd voor dat mijn klachten weg zijn als ik vertrek. Als ik tussen de afspraken door eens ergens last van heb, maakt ze altijd een plekje voor me vrij.

  Zeker een aanrader om voor een massage een bezoek aan Heleen te brengen!

 16. Vanavond een hele fijne ontspanningsmassage gehad van Heleen. Ze weet wat ze doet en is zeer kundig en professioneel.
  Even lekker ontspannen en alles is weer helemaal los!!
  Dankje en tot de volgende keer!

 17. Heerlijke massage gehad.
  Veel last van een sport blessure gehad afgelopen jaar en de pijn is nu een stuk minder.

 18. De massage die Helena geeft is echt weldadig !
  Alles heel toegewijd en zorgvuldig. Een heerlijke ervaring.

 19. Vandaag een heerlijke hotstone massage gehad. Het was heeeeeeeel lekker en ontspannend en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Heleen, voel me super nu.

 20. De laatste keer dat ik gemasseerd werd door Heleen ben ik in slaap gevallen. Dit zegt wel iets,namelijk dat ze het goed deed. Ik werd er rustig van en ontspannen. Dus zal er vaker naar toe gaan. Weg hoofdpijn en ook mijn nek was daarna weer aangenaam.

 21. Hoi Heleen,
  Vrijdag 2 januari 2015 een heerlijke hotstone massage van je gehad.
  Met mijn klachten een hele aangename ontspanning gehad wat de dag erna nog steeds voor een heerlijke ontspanning in mijn spieren gaf.
  Ik kom zeker bij je terug.
  Gr. Greta

 22. Hoi Helena, bedankt voor een heerlijke massage met reiki behandeling. Beide zeer ontspannend voor lichaam en geest, net waar ik aan toe was.

  Kom snel weer eens langs,

  Groet Marcel

 23. Heerlijke Hotstone Massage gehad. Heleen zorgt dat de stenen de aangename temperatuur hebben, afgestemd op wat jij prettig vindt aanvoelen. Dit is een absolute aanrader want het is een complete ontspanning voor lichaam en geest, een cadeau voor jezelf!

 24. Allemaal bedankt voor jullie complimenten. Ik ben blij dat jullie er van genieten, het sterkt me in de overtuiging dat ik op de goede weg ben. In de aankomend periode staan er weer een aantal opleidingen gepland zodat ik het aanbod aan verschillende vormen van massages kan vergroten. Groetjes Heleen.

 25. Ina 30 juni 2014 vandaag een heerlijke ontspanning massage gehad bij Helena..tot in de puntjes van zelfs voeten en handen gemasseerd….daar kan geen fysio tegenop !! Genoten……tot de volgende keer..groetjes Ina

 26. Vanavond geweest voor een ontspannings massage. Voor mij voor het eerst dat ik iemand zo dichtbij liet komen. Ik liet het maar over me heen komen. Heleen kon mij goed gerust stellen en niet onbelangrijk , had ook veel oog voor mijn schaamte . Heerlijk genoten van de massage. Dank je wel Heleen xx

 27. Vanavond een heerlijke massage gehad van Helena heel relax bij mij thuis.
  Het voordeel is dat je niet loom en heel ontspannen achter het stuur moet maar gelijk onder een warme douche kan gaan.
  Helena had nieuwe hoeslakens en handdoeken in Helena blauw die worden na iedere massage gewassen.
  Dat heb ik wel eens anders mee gemaakt.
  Helena je doet het erg goed ik kijk al uit naar de volgende massage.
  veel succes Xx Jannie

 28. Vandaag een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Even lekker ontspannen tussen de eindexamenstress door, alle spieren weer lekker los. Het was super en ik kom zeker terug!!

  X Caroline

 29. Strak van de stress naar binnen en heerlijk ontspannen weer naar buiten. Hoofd leeg en spieren los. Top Helena. Je hebt het in de vingers ;-)! Succes en bovenal natuurlijk veel plezier X

 30. Vandaag mogen genieten van een sportmassage. Ter voorbereiding van een fiets-tour van 220km. De benen zijn extra onder handen genomen en voelen weer lekker soepel en los. Ik ben er helemaal klaar voor, zowel lichamelijk als geestelijk. Super gedaan Helena. En zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *